Κόσμος

Jay-Z και Beyonce: Δεν κάναμε πολιτική διαμαρτυρία στο Super Bowl!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Jay-Z απάντησε στην κριτική που δέχθηκε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Beyonce επέλεξαν να καθίσουν κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ στο Super Bowl, επιμένοντας ότι δεν έκαναν πολιτική διαμαρτυρία.

Οι… καθιστοί Jay-Z και Beyonce!

Το ζευγάρι παρακολούθησε τον σημαντικότερο αγώνα του NFL στο Μαϊάμι την περασμένη Κυριακή με την κόρη τους Blue Ivy. H Roc Nation, εταιρεία παραγωγής του Jay -Z, ήταν υπεύθυνη για τα μουσικά σόου στη διάρκεια του αγώνα, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το NFL.

Όμως, όταν η Ντέμι Λοβάτο ερμήνευσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο, ο ράπερ και η σύζυγός, βασίλισσα της ποπ και R&B παρέμειναν σταθερά στις θέσεις τους – προκαλώντας κριτική από τους σχολιαστές της δεξιάς πτέρυγας.

Προς στιγμήν πολλοί πίστεψαν ότι ήταν κίνηση σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Κόλιν Κάπερνικ που αποφάσισε το 2017 να γονατίσει την ώρα του εθνικού ύμνου σε έναν αγώνα του NFL, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τη βία της αστυνομίας απέναντι στους Αφροαμερικανούς. Η ενέργειά του προκάλεσε μια σειρά αντιδράσεων και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στους San Francisco 49ers αλλά και στο NFL.

Συζητώντας για πρώτη φορά για το θέμα ο Jay-Z δήλωσε: «Δεν ήταν (διαμαρτυρία) λυπάμαι. Δεν ήταν πραγματικά. Θα σας πω … Θα έλεγα, “Ναι, αυτό έκανα”. Νομίζω ότι οι άνθρωποι το ξέρουν αυτό σε μένα».

Στη διάρκεια ενός Q & A στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια την Τρίτη ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας είπε: «Δεν έκανα σιωπηρή διαμαρτυρία … Αν κοιτάξετε τη σκηνή και τις τραγουδίστριες που επιλέξαμε – Κολομβιανή [Shakira] και Πορτορικανή [J.Lo] – κάναμε την πιο ηχηρή δήλωση».

«Και είχαμε μία διαφήμιση για την κοινωνική αδικία που προβλήθηκε στη διάρκεια του Super Bowl … Με δεδομένες τις συνθήκες δεν χρειαζόταν να κάνω σιωπηρή διαμαρτυρία», τόνισε.

Ο ράπερ εξήγησε ότι το άγχος της Beyonce συνέβαλε στην απόφαση να παραμείνουν καθιστοί.

«Όλη την ώρα που καθόμασταν εκεί, μιλούσαμε για την ερμηνεία» είπε αναφερόμενος στην πρώτη εμφάνιση της Γιολάντα Άνταμς. «Και αμέσως μετά, βγαίνει η Ντέμι και σχολιάζαμε πόσο όμορφη δείχνει και πόσο τέλεια ακούγεται, τι έχει περάσει στη ζωή της για να είναι σήμερα στην σκηνή και πως είμαστε τόσο περήφανοι για εκείνη. Και μετά μόλις τελείωσε ήχησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν: “Ξέρεις τι δεν έκανες;” και απάντησα: “Τι;”. Απλώς έγινε. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάποια σιωπηρή διαμαρτυρία», εξήγησε ο Jay-Z.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην Ισπανία: 2χρονη πέθανε από θερμοπληξία στο αυτοκίνητο – Ο πατέρας της την ξέχασε για ώρες ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο
Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα πήγε να παραλάβει την κόρη της από τον παιδικό σταθμό και ενημερώθηκε ότι το παιδί δεν είχε πάει από το πρωί
Παιδί σε κάθισμα αυτοκινήτου
Η βασίλισσα Ελισάβετ «στήριξε θερμά» τον Άντριου για τον ρόλο του εμπορικού αντιπροσώπου – Αποκαλύψεις από νέα έγγραφα
Η εμπλοκή της βασίλισσας Ελισάβετ επιβεβαιώνει προηγούμενες εκτιμήσεις ότι η μονάρχης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της και αδελφό του Καρόλου
Η βασίλισσα Ελισάβετ
Μυστήριο στην Πορτογαλία: Δύο παιδιά 3 και 5 ετών περιφέρονταν μόνα σε αυτοκινητόδρομο – Σενάριο απαγωγής από τη μητέρα τους
«Έκλαιγαν και φώναζαν. Ο μεγαλύτερος μου είπε ότι είχαν χαθεί στο δάσος και ότι οι γονείς τους έφυγαν χωρίς αυτά» είπε ο άνθρωπος που τα βρήκε
Ελικόπτερο της Αστυνομίας στην Πορτογαλία
«Η Ρωσία θα συνεχίσει να στηρίζει την Κούβα», λέει η Ζαχάροβα μετά τη δίωξη των ΗΠΑ στον Ραούλ Κάστρο
«Επαναλαμβάνουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας με την Κούβα και καταδικάζουμε κατηγορηματικά απόπειρες χονδροειδούς ανάμιξης στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κυρίαρχου κράτους» ανέφερε
Μαρία Ζαχάροβα