Κόσμος

Το ριάλιτι ”Love Island” δεν προβλήθηκε λόγω του θανάτου της Καρολίν Φλακ

Το δημοφιλές ριάλιτι “Love Island” θα επιστρέψει τη Δευτέρα (17.02.2020) στις οθόνες, αφού δεν προβλήθηκε σήμερα, μετά τον θάνατο της πρώην παρουσιάστριάς του Καρολίν Φλακ, ανακοίνωσε τ βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Η Φλακ, ηλικίας 40 ετών, που εμφανίστηκε σε πολλά σόου του ITV και κέρδισε τη βρετανική εκδοχή του “Dancing with the Stars” το 2014, βρέθηκε νεκρή χθες στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.

Είχε αποσυρθεί από την παρουσίαση του “Love Island”, αφού είχε κατηγορηθεί για επίθεση εναντίον του συντρόφου της τον Δεκέμβριο, μια κατηγορία που εκείνη αρνείτο.

Το ITV ακύρωσε το κυριακάτικο σόου μετά τον θάνατό της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Φλακ αυτοκτόνησε.

«Πολλοί άνθρωποι στο ITV γνώριζαν την Καρολίν καλά και έτρεφαν για εκείνη πολύ τρυφερά συναισθήματα» ανέφερε σήμερα ένας εκπρόσωπος τύπου του ITV.

«Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι από τα τραγικά αυτά νέα».

«Έπειτα από προσεκτικές διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους της Καρολίν και την ομάδα παραγωγής του Love Island και δεδομένου το πόσο κοντά είμαστε στα νέα του τραγικού θανάτου της Καρολίν, αποφασίσαμε να μην προβάλλουμε το αποψινό Love Island προς σεβασμό στην οικογένεια της Καρολίν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σόου θα επιστρέψει αύριο με έναν φόρο τιμής στην πρώην παρουσιάστριά του που θα «είναι για πάντα στις καρδιές μας».

Το πρακτορείο που εκπροσωπούσε τη Φλακ ανέφερε ότι η παρουσιάστρια βρισκόταν υπό «τρομερή πίεση», αφότου κατηγορήθηκε για επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «βλέπει» συμφωνία με το Ιράν το Σαββατοκύριακο – «Συμβαίνουν πολλά καλά και αυτό περιλαμβάνει και τον Λίβανο»
Στις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες μετά το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε εκ νέου την αισιοδοξία του για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ
Η 34χρονη Έιμι Έσκριτζ είναι η 11η στη λίστα με τους νεκρούς επιστήμονες στις ΗΠΑ - Αυτοπυροβολισμός η αιτία θανάτου της
Τουλάχιστον 10 επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, με πρόσβαση σε ευαίσθητα προγράμματα πυρηνικής και διαστημικής τεχνολογίας, έχουν πεθάνει ή αγνοούνται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από το 2023
Η 11η επιστήμονας