Κόσμος

Κορονοϊός: Η Lufthansa διακόπτει τις πτήσεις προς το Ισραήλ

Ο όμιλος Lufthansa ανακοίνωσε σήμερα την διακοπή όλων των πτήσεων προς το Ισραήλ από τις 8 Μαρτίου.

Αυτό ανακοινώθηκε μία ημέρα αφού οι ισραηλινές αρχές αποφάσισαν να απαγορεύσουν την είσοδο στο ισραηλινό έδαφος πολιτών πολλών ευρωπαϊκών χωρών για την αποφυγή της εξάπλωσης της επιδημίας του νέου ιού Covid-19.

click4more: Κορονοϊός: 21 νέα κρούσματα στην Ελλάδα!

Η Lufthansa και οι θυγατρικές της Swiss και Austrian Airlines θα εφαρμόσουν το μέτρο της διακοπής των πτήσεων μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Η απόφαση των ισραηλινών αρχών αφορά μεταξύ άλλων «τους ταξιδιώτες προερχόμενους από την Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία από τις 6 Μαρτίου, γεγονός που επέφερε σημαντική μείωση της ζήτησης πτήσεων προς το Ισραήλ», εξήγησε η εταιρεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS