Πολιτική

Απαράδεκτος! Ο Βελόπουλος βρήκε το… φάρμακο για τον κορονοϊό! video

Την ώρα που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να βρει το φάρμακο για τον κορονοϊό, που θερίζει ζωές παγκοσμίως, ο Κυριάκος Βελόπουλος… έχει την λύση.

Με τα κρούσματα του φονικού ιού να είναι πλέον -σύμφωνα με το Reuters- πάνω από 100.000 σε όλο τον κόσμο, η ανησυχία “χτυπά” κόκκινο, ενώ στην Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι πια 45.

Γι’ αυτό τον λόγο και μόνο προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις τα όσα είπε ο –εν ενεργεία αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος– Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην τηλεοπτική του εκπομπή, μετά τις επιστολές του Ιησού (!) λανσάρει αυτή τη φορά το… φάρμακο για τον κορονοϊό!

Click4more: Κορονοϊός: “Τέλη Απριλίου η μεγάλη έξαρση στην Ελλάδα”! video

Το νέο προϊόν που λανσάρει μπορεί, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, να προστατεύσει από… κάθε ιό, συμπεριλαμβανομένου και του Covid-19.

Με χρήση τρεις φορές την ημέρα “κάντε 17 χειραψίες” όπως λέει ο ίδιος…

Αναφέρει συγκεκριμένα: “Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα».

Δείτε όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος

https://www.youtube.com/watch?v=MA8mLIs-8fY&feature=emb_title

Φωτογραφίες: YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας
Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα
Το επέδωσαν στον Νικήτα Κακλαμάνη ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Νικολακόπουλος και η γραμματέας Ιωάννα Λιτρύβη - Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου και θα διανεμηθεί στους βουλευτές
Πόρισμα Εξεταστικής ΟΠΕΚΕΠΕ σε Νικήτα Κακλαμάνη