Πολιτική

Διέγραψε η Νέα Δημοκρατία το στέλεχος που… χαιρόταν για το κάψιμο προσφυγικής δομής

Την απόφασή της να διαγράψει τον Διαμαντή Καρασούλα, το στέλεχός της από την Ηλεία που προκάλεσε σάλο και οργή με σχόλιά του στο Facebook, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας», αναφέρει η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία για τη διαγραφή.

Click4more Οργή για στέλεχος της ΝΔ που… χάρηκε για το κάψιμο προσφυγικής δομής στη Λέσβο

“Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα  επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια”, δήλωσε ο Γιώργος Στεργίου.

Τα σχόλια της ντροπής από τον Καρασούλα 

Όταν το βράδυ του Σαββάτου έπιασε φωτιά το σχολείο της προσφυγικής δομής One Happy Family στη Λέσβο, ο Διαμαντής Καρασούλας μπήκε στην ανάρτηση της είδησης που έκανε η Καθημερινή στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και το πρώτο σχόλιο που θεώρησε σωστό (!) να κάνει ήταν να κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της προσφυγικής δομής του Ελβετικού Σταυρού (One Happy Family), γράφοντας «οne happy night».

Όταν κάποιος άλλος χρήστης του Facebook του απάντησε πως «χαίρεστε με την καταστροφή τόσο άθλιοι γίνατε», ο Διαμαντής Καρασούλας όχι μόνο δεν «μάζεψε» το πρώτο σχόλιο, όχι μόνο δεν αρνήθηκε ότι χαίρεται για την καταστροφή, αλλά έκανε ένα ακόμη πιο χυδαίο και ντροπιαστικό σχόλιο: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Φαίνεται ότι μετά το σάλο των όσων έγραψε, ο Διαμαντής Καρασούλας διέγραψε τα σχόλιά του. Αλλά για κακή του τύχη, τα screenshot μένουν…

karasoulas post

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
«Έχοντας και την εμπειρία και τη γνώση αλλά και την ίδια διάθεση ενασχόλησης όπως και στην αρχή, διεκδικώ και πάλι τη στήριξη των δικηγόρων» ανέφερε ο ίδιος
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος 1
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ολοκληρωμένο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ θα κάνει τη χώρα μας πιο ανταγωνιστική οικονομικά, πιο ανθεκτική κοινωνικά, πιο ισχυρή γεωπολιτικά»
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνήθως είναι ένα παζάρι δεσμεύσεων και παροχολογίας από την εκάστοτε κυβέρνηση»
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά από δημοσιεύματα για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου
«Κυπριακό μέσο ενημέρωσης κυκλοφόρησε ψευδές και παραπειστικό δημοσίευμα που αφορά υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς μου στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 3