Κόσμος

Κορονοϊός: Νεκροί 98 Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό

«98 τούρκοι του εξωτερικού έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού», τόνισε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο αγγλόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης, το TRT World.

Ο κ. Τσαβούσογλου επισήμανε επίσης ότι έχει γίνει επαναπατρισμός περισσότερων από 20.000 τούρκων υπηκόων από 50 και πλέον χώρες.

click4more: ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τους 4.000 οι νεκροί! Υπερδιπλασιάστηκαν μέσα σε 3 μέρες

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, υπάρχουν περίπου 10.000 Τούρκοι πολίτες στο εξωτερικό και η Άγκυρα θα συνεχίσει τη διαδικασία του επαναπατρισμού των υπηκόων της τηρώντας την πολιτική της καραντίνας που εφαρμόζει ήδη.

Η Τουρκία θέτει σε περιορισμό 14 ημερών όσους επαναπατρίζει από το εξωτερικό, για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Σάλος με χριστιανό Δημοκρατικό στο Τέξας – Ακολουθεί πορνοστάρ και μοντέλα OnlyFans στο Instagram
Ο Τζέιμς Ταλαρίκο, ανερχόμενος Δημοκρατικός στο Τέξας που προβάλλει τη χριστιανική του πίστη, δέχεται σφοδρή κριτική μετά τις αποκαλύψεις για τους λογαριασμούς που ακολουθεί στο Instagram
Ο βουλευτής του Τέξας Τζέιμς Ταλαρίκο μιλά σε μια συγκέντρωση
The Economist: Η Βενεζουέλα, το επόμενο πεδίο δοκιμής του δόγματος «Americas First» του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος δείχνει έτοιμος να μετατρέψει τη Βενεζουέλα σε εργαστήριο ενός νέου δόγματος ασφαλείας, με το φάντασμα των φιάσκων στο Αφγανιστάν και το Ιράκ να πλανάται από πίσω
Ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό στην Καραϊβική