Ελλάδα

Η Μάγδα Φύσσα έστειλε γράμμα στον Παύλο της με τον Μανώλη Γλέζο

Το δικό της ύστατο «χαίρε» απηύθυνε χθες η Μάγδα Φύσσα στον Μανώλη Γλέζο.

Όπως γνωστοποίησε η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου, «και λίγο πριν σκεπάσουν τον τάφο του εμφανίστηκε μια κοπέλα και ακούμπησε στο φέρετρο έναν κλειστό φάκελο κι ένα λουλούδι. Ήταν από την Μάγδα Φύσσα που του έστειλε το κρυφό μήνυμά της για να το πάρει μαζί του και να το “παραδώσει” εκεί που πρέπει», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλιπών, σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, είχε πάει στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στη δίκη της Χρυσής Αυγής και είχε σταθεί στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παράσταση υποστήριξης κατηγορίας για τους 3 σταθμάρχες και τον επιθεωρητή δήλωσε το δημόσιο στη δίκη για τα Τέμπη
«Κάποιοι έχουν επιτύχει η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών να διεξάγεται με τις περισσότερες παραβιάσεις του κράτους δικαίου που έχουν σημειωθεί σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δίκη Τέμπη, Λάρισα