Κόσμος

Ινδία: 480 νεκροί και 14.378 κρούσματα κορονοϊού

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας στην Ινδία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι θάνατοι από κορονοϊό έφτασαν τους 480 και τα επιβεβαιώμενα κρούσματα τα 14.378.

“Στις 8:00 π.μ. (τοπική ώρα), σήμερα καταγράφηκαν στη χώρα 480 θάνατοι που έχουν σχέση με τον νέο κορονοϊό”, ανακοίνωσε το υπουργείο στην Ινδία, ενώ αυτή η αύξηση κατά 28 θανάτους και κατά 543 κρούσματα καταγράφηκε από το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου, μέχρι στιγμής 1.992 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη βελτίωση που παρουσίασαν στην υγεία τους. Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην Ινδία αυτή τη στιγμή είναι 11.906″, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.

Σήμερα είναι η 25η ημέρα της συνεχιζόμενης καραντίνας σε ολόκληρη τη χώρα για να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας, ενώ τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν στις 25 Μαρτίου παρατάθηκαν έως τις 3 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποιούν ότι δεν θα δεχτούν μια «δεύτερη Γιάλτα»
Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο παρουσιάζουν το δικό τους σχέδιο ειρήνης και ξεκαθαρίζουν ότι το Κίεβο πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Ο Ζελένσκι απορρίπτει κάθε εδαφική παραχώρηση
Κιρ Στάρμερ 1
Το σχέδιο κατάληψης της Γάζας απειλεί να στραφεί κατά του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ήλπιζε ότι η απόφαση να καταλάβει τη Γάζα θα του έδινε μια ανάσα, όμως αυτή η κίνηση μπορεί τελικά να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας Haaretz
Μπέντζαμιν Νετανιάχου / Φωτογραφία αρχείου ΑΡ / Denes Erdos