Κόσμος

Ο Κάνιε Γουέστ αγόρασε το σπίτι των παιδικών του χρόνων

Ο ράπερ, επιχειρηματίας και πλέον δισεκατομμυριούχος Κάνιε Γουέστ απέκτησε το σπίτι, στο οποίο έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Σικάγο. 

Ο Κάνιε Γουέστ κατέβαλλε 225.000 δολάρια, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WGN. Η Ντόντα Γουέστ, η θανούσα μητέρα του ράπερ είχε αγοράσει το σπίτι στη γειτονιά South Shore το 1980 και το πούλησε το 2004.

«Υπήρξαν πολλά προβλήματα» αποκάλυψε ο ρεπόρτερ κτηματομεσιτικών θεμάτων του WGN News, Ντέινς Ρόντκιν. «Βρίσκεται στο South Shore Drive. Είχε κατασχεθεί και πριν από αρκετά χρόνια άρχισε να γκρεμίζεται, έως ότου το αγόρασε ο πρώην συνεργάτης του Κάνιε Γουέστ, Rhymefest» ανέφερε ο ρεπόρτερ.

Το αρχικό σχέδιο, εξήγησε ο Ρόντκιν, ήταν το κτήριο να χρησιμοποιηθεί ως «θερμοκοιτίδα τέχνης», αλλά τελικά εγκαταλείφθηκε. Στη συνέχεια ανακοίνωσαν ότι θα το κατεδαφίσουν, επειδή θα κοστίσει λιγότερο να χτίσουν ένα καινούριο από την ανακαίνιση, επειδή ήταν εγκαταλελειμμένο για χρόνια, πρόσθεσε.

Ο Κάνιε Γουέστ και ο Rhymefest είχαν έντονη και δημόσια διαμάχη για την οργάνωση Donda’s House που ίδρυσε ο ράπερ το 2011 και τη χρηματοδότηση της «θερμοκοιτίδας τέχνης».

Δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζει να ακολουθήσει το πλάνο δημιουργίας ενός κέντρου για νέους καλλιτέχνες, παρά μόνο ότι θα διαθέσει 60.000 δολάρια για την ανακαίνιση του κτηρίου.

Το Forbεs πρόσφατα ανακήρυξε επίσημα τον ράπερ και επιχειρηματία δισεκατομμυριούχο με περιουσία 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά ο Κάνιε Γουέστ εξέφρασε δυσαρέσκεια, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Έπεσαν» η Amazon και η Microsoft – Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες
Οι κολοσσοί του cloud, Amazon και Microsoft, αντιμετωπίζουν ταυτόχρονη βλάβη, παραλύοντας εκατοντάδες διαδικτυακές υπηρεσίες και αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες για την εξάρτηση του παγκόσμιου ιστού από λίγους τεχνολογικούς γίγαντες
Amazon
Ο Ντόναλντ Τραμπ απέλυσε τα μέλη της Επιτροπής Τεχνών που ελέγχει τα σχέδια για την νέα αίθουσα δεξιώσεων του Λευκού Οίκου
Θα διορίσουν νέα υποψήφια μέλη στην επιτροπή, που ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τις πολιτικές του προέδρου, είπε αξιωματικός του Λευκού Οίκου
Τραμπ
Τυφώνας Melissa: Τουλάχιστον 25 νεκροί στην Αϊτή μετά την υπερχείλιση ποταμού – Η Τζαμάικα παραλύει και βυθίζεται στο σκοτάδι
Η πορεία του τυφώνα Melissa συνεχίζει να προκαλεί καταστροφές στην Καραϊβική – Στην Αϊτή, δεκάδες σπίτια παρασύρθηκαν από τα νερά ποταμού που υπερχείλισε, ενώ η Τζαμάικα παραμένει χωρίς ρεύμα
Αϊτινοί καταφεύγουν σε καταφύγια κατά τη διάρκεια του τυφώνα Melissa