Πολιτική

Σάλος στην Βουλή με Βελόπουλο: Αποκάλεσε «φυτευτό» τον Σωτήρη Τσιόδρα

Σε μια έκρηξη που κάποιοι χαρακτήρισαν ανεξήγητη που προκάλεσε και αντιδράσεις μέσα στην Βουλή ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή το θέμα με τις μάσκες επιτέθηκε στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

«Δεν μπορεί πριν από έναν μήνα να λέτε ότι δεν χρειάζεται μάσκα και τώρα να λέτε ότι χρειάζεται. Κάτι δεν κάνετε καλά. Ή πριν λέγατε ψέμματα ή τώρα λέτε ψέμματα. Αλλά σε μια κυβέρνηση που επικοινωνιακά θεοποίησε τον Τσιόδρα ο οποίος χθες δημόσια είπε ότι όλοι οι νεκροί μπορεί να μην είναι κορονοϊός, να είναι κορονοϊός. Ο Χριστός και η Παναγία. Ακούσατε τι είπε ο Τσιόδρας; Το είπε στην κάμερα ότι αυτοί που πεθαίνουν μπορεί να μην είναι από κορονοϊό».

Μίλησε επίσης για σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με εταιρείες φαρμακευτικές και απαντώντας σε παρατηρήσεις από τα έδρανα είπε: «Εμένα με εξέλεξαν. Αυτόν τον φύτεψες εσύ.Το κόμμα σου! Τον φυτέψατε εσείς. Τον κ. Τσιόδρα».  Όταν τον κάλεσε ο Πρόεδρος της Βουλής να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό, είπε δεν παίρνω τίποτα πίσω τον διορίσατε εσείς. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός επί των θεμάτων και είναι στο Στάνφορντ.

Δείτε από το 16/04

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50