Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπανούλης: “Όσο αντέχω θα παίζω, μου δίνει κίνητρο να λένε πως δεν μπορώ πια”

Σπανούλης: “Όσο αντέχω θα παίζω, μου δίνει κίνητρο να λένε πως δεν μπορώ πια”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τα συναισθήματά του και τα μελλοντικά του σχέδια, με αφορμή την παρουσία του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στη Euroleague.

Για το κίνητρο που του δίνουν αυτοί που λένε πως δεν μπορεί πλέον να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μετά την επικύρωση της παρουσίας του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στη Euroleague.

Euroleague: Με… double score ο Σπανούλης στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας!

Ο “Kill Bill” στάθηκε ακόμα στο γεγονός πως στόχος του είναι όσο αντέχει να παίζει βοηθώντας τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους και τις επιτυχίες.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για:

Την ανάδειξή του στην ομάδα της δεκαετίας και το πώς αντέδρασαν τα παιδιά του: “Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν την δραστηριότητά τους”.

Το αν σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ όταν τραυματίστηκε φέτος τον Φεβρουάριο: “Εχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Εχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά”.

Το αν θα συνεχίσει να παίζει: “Φυσικά και θα συνεχίσω. Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ. Μου δίνουν “τροφή” τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο”.

Τον επόμενο στόχο του: “Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους. Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Την καραντίνα: “Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι. Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις