Κόσμος

Ταρίκ είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει!

Κάτοικος της Νέας Υόρκης έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι πρέπει να ακολουθούνται οι κανόνες αυτοαπομόνωσης λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού, όταν συνελήφθη, ενώ έκανε διακοπές στη Χαβάη.

Ο Ταρίκ Πίτερς ταξίδεψε πρόσφατα στη Χονολουλού και συνελήφθη επειδή παραβίασε την αυστηρή καραντίνα 14 ημερών που ισχύει για τους τουρίστες στη Χαβάη.

Συνελήφθη επειδή δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του, στις οποίες εμφανιζόταν να κάνει σέρφινγκ, ηλιοθεραπεία και να περιφέρεται στην παραλία Ουακίκι.

Η μητέρα του Πίτερς δεν ενθουσιάστηκε όταν έμαθε την είδηση και δήλωσε στη NY Post πόσο απογοητευμένη είναι από τις πράξεις του γιου της.

«Δεν είχε δουλειά εκεί» είπε η Μάρσια Πίτερς. «Οι κανόνες ισχύουν παντού. Του είπα να μην ταξιδέψει. Του είπα να μην πάει. Του είπα να ακυρώσει όλες τις διακοπές του [γιατί] ξέρει τι συμβαίνει στην Αμερική και παντού».

«Από πού θα βρω 4.000 δολάρια» είπε για το ποσό της εγγύησης που πρέπει να καταβληθεί για να αφεθεί ελεύθερος ο γιος της. «Δεν ξέρω να έχει 4.000 δολάρια. Δεν είναι πλούσιος έτσι. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο» τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τεράστιο υγειονομικό σκάνδαλο στο Πακιστάν: 331 παιδιά μολύνθηκαν από HIV σε νοσοκομείο – Η αποκαλυπτική έρευνα του BBC
Σύριγγες που επαναχρησιμοποιούνται, φιαλίδια φαρμάκων να μοιράζονται μεταξύ παιδιών, ακόμα και ενέσεις να γίνονται χωρίς βασικά μέτρα υγιεινής, μετέδωσαν την ασθένεια στα παιδιά
Νοσοκομείο στο Πακιστάν
Το Ισραήλ προτείνει σχέδιο διαίρεσης του Λιβάνου σε τρεις ζώνες: Η «κίτρινη γραμμή», η «εκκαθάριση» και η ευθύνη του λιβανικού στρατού
Για να εφαρμοστεί το σχέδιο τριών σημείων, απαιτείται η έγκριση της λιβανέζικης κυβέρνησης για τη συνεχιζόμενη ισραηλινή παρουσία στη νότια ζώνη ασφαλείας
Λίβανος