Κόσμος

Δήμαρχος το έπαιξε νεκρός για να μην συλληφθεί επειδή έσπασε την καραντίνα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο δήμαρχος δεν ήταν λεβεντιά! Όλα έγιναν στο Περού, σε μια μικρή πόλη όπου δήμαρχος για να αποφύγει την σύλληψη το έπαιξε πτώμα!

Ο Jaime Rolando Urbina Torres, δήμαρχος της πόλης Τανταρά του Περού ήταν έξω και τα έπινε με φίλους του το βράδυ της Δευτέρας όταν η αστυνομία έκανε ελέγχους για όσους έχουν σπάσει την καραντίνα.

Ο δήμαρχος στην απελπισία του να μην τον πιάσουν κρύφτηκε σε ένα φέρετρο και το έπαιξε νεκρός!

Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Torres ήταν ξαπλωμένος σε ένα ανοικτό φέρετρο και προσποιούνταν ότι ήταν νεκρός από κορονοϊό με τα μάτια του κλειστά τα χέρια σταυρωμένα και φορώντας μάσκα.Οι φίλοι του που έπινε μαζί τους είχαν κρυφτεί σε ντουλάπες στον ίδιο χώρο.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως τι συμβαίνει και «επανέφεραν» στην ζωή τον δήμαρχο και βρήκαν και τους υπόλοιπους και τους συνέλαβαν.

Ο δήμαρχος σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ δεν έχει πάρει καθόλου στα σοβαρά την πανδημία καθώς δεν έχει εφαρμόσει κανένα μέτρο για την προφύλαξη των κατοίκων της πόλης του.

Το Περού είναι η δεύτερη πιο χτυπημένη από τον κορονοϊό πόλη της Λατινικής Αμερικής μετά την Βραζιλία. Έχει πάνω από 100.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και τουλάχιστον 3.000 νεκρούς.

https://youtu.be/ikq5ksSWdHY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Πατέρας στο Αφγανιστάν πούλησε τις 7χρονες κόρες του – Απελπισμένοι γονείς κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν από τη φτώχια
Στην πιο δύσκολη απόφαση αναγκάζονται να φτάσουν γονείς στο Αφγανιστάν καθώς εξαιτίας της αβάσταχτης φτώχιας αναγκάζονται να πουλήσουν...
Ο Αφγανός πατέρας και οι δύο κόρες του
Σοκαριστικό βίντεο από τους πυροβολισμούς στο τζαμί του Σαν Ντιέγκο - Οι δράστες άφησαν κείμενο μίσους με μηνύματα θαυμασμού για τον Χίτλερ
Οι στολές τους έφεραν ναζιστικά σύμβολα - Αφού σκότωσαν 3 άτομα, στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και αυτοκτόνησαν
Σαν Ντιέγκο: Βίντεο από τους πυροβολισμούς στο τζαμί – Οι δράστες άφησαν κείμενο μίσους με μηνύματα θαυμασμού για τον Χίτλερ