Κόσμος

Ρωσία: Ξεπέρασαν τις 350.000 τα κρούσματα κορονοϊού

Στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η Ρωσία αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού, σε απόσταση “αναπνοής” από την δεύτερη Βραζιλία, αλλά πολύ μακριά από τις ΗΠΑ με τα σχεδόν 1,7 εκατομμύρια κρούσματα.

Συγκεκριμένα ο αριθμός των κρουσμάτων στη Ρωσία αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά 8.946 κρούσματα, φθάνοντας συνολικά τις 353.427 σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες ρωσικές αρχές.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως το γεγονός πως πως για δέκατη συνεχή ημέρα ο αριθμός των κρουσμάτων δεν υπερβαίνει τις 10.000.

Η ημερήσια αύξηση είναι 2,6% , ενώ 3.908 κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή το 43,7% των κρουσμάτων, είναι ασυμπτωματικοί.

click4more: Πούτιν: Η κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα γενικά σταθεροποιείται

Συνολικά έχουν αναρρώσει 118.798 ασθενείς που αποτελούν το 33,6% του συνολικού αριθμού των κρουσμάτων.

Οι νεκροί έχουν φθάσει αθροιστικά τις 3.633. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο πέθαναν 92 άτομα έναντι των 153 που είχαν πεθάνει την προηγούμενη μέρα.

Στην Μόσχα το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 2.560 κρούσματα, ενώ πήραν εξιτήριο 3.746 ασθενείς. Η ημερήσια αύξηση των κρουσμάτων στην ρωσική πρωτεύουσα δεν υπερβαίνει για πέμπτη ημέρα τα 3.000 άτομα. Συνολικά στην Μόσχα έχουν καταγραφεί 166.473 κρούσματα , εκ των οποίων έχουν αναρρώσει 53.586 και έχουν πεθάνει 2.034.

Πηγή: TASS/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι η CIA του είπε ότι ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν είναι ομοφυλόφιλος
Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να διασκέδασε με την εκτίμηση της CIA ότι ο νεότερος Χαμενεΐ διατηρούσε μακροχρόνια σεξουαλική σχέση με τον άνδρα δάσκαλό του από την παιδική του ηλικία
Ντόναλντ Τραμπ
Times of Israel: Ο Τραμπ κλίνει προς τη χερσαία εισβολή στο Ιράν – Η Τεχεράνη θα αναγκαστεί τότε να υποκύψει
Ο αξιωματούχος, που γνωρίζει από κοντά τις διαπραγματεύσεις, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν κατ’ ιδίαν πως το Ιράν δύσκολα θα δεχτεί τις παραχωρήσεις του αμερικανικού σχεδίου 15 σημείων
Ντόναλντ Τραμπ