Ελλάδα

Τραγικό τέλος: Βρήκαν νεκρό τον περιπατητή που είχε χαθεί στον Υμηττό

Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του για να πάει στον Υμηττό να περπατήσει. Ήταν πρωί Τετάρτης (03.06.2020) όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

Από το πρωί της Τετάρτης όταν έφυγε από το σπίτι του, ο 54χρονος άνδρας αγνοούνταν. Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ήταν μεγάλη, όμως δυστυχώς σήμερα (05.06.2020) το πρωί, στη θέση Κακόρεμα στον Υμηττό, έπεσε τραγικά η αυλαία.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας είχαν κινητοποιηθεί από το πρωί της Πέμπτης και «χτένιζαν» την περιοχή για να βρουν τον άτυχο άνδρα. Η αναζήτηση τελείωσε το πρωί της Παρασκευής όταν ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός κοντά σε νταμάρι στη θέση Κακόρεμα, κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα.

Χρειάστηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να γίνει η ανάσυρση της σορού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος περιπατητής φέρει τραύματα από πτώση. Η σορό του άτυχου άνδρα αναγνώρισαν συγγενείς του.

ymittos dasos

Λίγο πριν εντοπιστεί ο πατέρας της νεκρός, η κόρη του είχε μιλήσει στην πρωινή εκπομπή του OPEN και είχε πει πως ο 54χρονος γνώριζε πολύ καλά το βουνό. Ο άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνές τρόμου για 16χρονο: Τον άρπαξαν διακινητές ναρκωτικών και τον βασάνιζαν για να τους δώσει 2.000 ευρώ
Στις 9 Νοεμβρίου τα τρία μέλη του κυκλώματος τον άρπαξαν από την περιοχή των Γλυκών Νερών, τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον περιέφεραν σε διάφορα μέρη της Αττικής
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η αξιωματικός υπηρεσίας στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Η κατηγορούμενη αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι έπραξε το καθήκον της και ζήτησε από την άτυχη κοπέλα να υποβάλει μήνυση στον πρώην σύντροφό της, κάτι που το θύμα αρνήθηκε
Το αστυνομικό τμήμα μπροστά από το οποίο δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα
Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για απάτες άνω του 1 εκατ. ευρώ: Μέσα στα θύματά του και ο Σπύρος Μαρτίκας
Έπειθαν τα θύματά τους για ανύπαρκτες επενδύσεις - «Ψάρευαν» πελάτες ακόμη και σε καζίνο δείχνοντάς τους λίρες, χρυσό και διαμάντια - Μέσα στους συλληφθέντες ο εγκέφαλος της οργάνωσης και ο υπαρχηγός
Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας και ο παίκτης reality Σπύρος Μαρτίκας
Ανανεώθηκε πριν 13 λεπτά
14