Πολιτική

Θεοχάρης: «Η αήθης επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον τουρισμό είναι επίθεση σε κάθε άνεργο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νέο σποτ του υπουργείου Τουρισμού σχολίασε ο Χάρης Θεοχάρης μιλώντας «για αήθη επίθεση».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣKAΪ ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι «η αήθης επίθεση στον τουρισμό είναι μια επίθεση σε κάθε άνεργο που προσπαθεί να βρει δουλειά και σε κάθε επιχείρηση που προσπαθεί να ανοίξει για να βοηθήσει τη χώρα μέσα σε ένα τόσο δυσμενές περιβάλλον. Δεν είναι δυνατόν ο κ. Τσίπρας να προσπαθεί να συκοφαντήσει τον ελληνικό τουρισμό ώστε να μην έρθει η ανάκαμψη στη χώρα μόνο και μόνο για να πετύχει εκείνος τους μικροπολιτικούς του σκοπούς».

Ο υπουργός Τουρισμού διευκρίνισε, για άλλη μία φορά, ότι «η Marketing Greece έχει μέτοχο το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) κατά 17%. Ιδρύθηκε με νόμο του ελληνικού κράτους. Το ΞΕΕ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δηλαδή φορέας του Δημοσίου. Η Marketing Greece δεν είναι μία ιδιωτική εταιρεία, είναι ένας κοινωνικός εταίρος στον τομέα του μάρκετινγκ, ο οποίος βοηθά με τις δικές του δυνάμεις, παίρνοντας χρήματα από τον ιδιωτικό τομέα, ώστε να συμβάλει στην ένωση όλων των δυνάμεων προς όφελος του ελληνικού τουρισμού».

Ο κ. Θεοχάρης τόνισε επίσης ότι «δεν είναι δυνατό μια σοβαρή αντιπολίτευση να υιοθετεί τα ψέματα που η ίδια διακινεί. Δεν είναι δυνατό να επιτίθεται σε δημιουργούς, κατηγορώντας τους ότι έκλεψαν μια ιδέα. Αλλά όλα αυτά είναι πολιτική πρακτική του κ. Τσίπρα, ο οποίος είπε πως “ο κ. Μητσοτάκης έφερε την ύφεση πριν τον κορονοϊό”. Ήλπιζε, δηλαδή, ο κ. Τσίπρας, ότι η χώρα θα αποτύχει στην υγεία ώστε να αποκομίσει οφέλη. Το ίδιο κάνει και τώρα που ελπίζει ότι η κυβέρνηση θα αποτύχει στην οικονομία για να ωφεληθεί ο ίδιος και η παράταξή του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την παρουσίαση του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - «Πολλές οι εκπλήξεις» λένε από την Αμαλίας
Ταυτόχρονα ετοιμάζεται ιστότοπος του κόμματος όπου θα φιλοξενηθεί διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας
Αχιλλέας Μπέος κατά Ακύλα και Eurovision: «Παρουσιάζεται μια εικόνα τραγική, με ένα παιδί να κουνάει τον κ@@ο του»
Στην αρχή του βίντεο ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε οι ακόλουθοί του και όσοι τον παρακολουθήσουν να μην τον αποκαλέσουν «σεξιστή, ρατσιστή, φοβικού», λόγω των όσων θα πει στη συνέχεια
Αχιλλέας Μπέος
20
Διάβημα της Αθήνας στο Ισραήλ για τους ακτιβιστές του στολίσκου Global Sumud Flotilla: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά, να απελευθερωθούν άμεσα οι Έλληνες πολίτες»
Η Αθήνα ζητεί πλήρη σεβασμό στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών
Ακτιβιστές
102