Κόσμος

Μεξικό: 424 νέοι θάνατοι από τον κορονοϊό

Το υπουργείο Υγείας στο Μεξικό ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι κατέγραψε 424 επιπλέον θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 3.494 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 σε 24 ώρες.

Πλέον ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στο Μεξικό φθάνει τους 16.872 νεκρούς επί συνόλου 142.690 ανθρώπων οι οποίοι έχουν μολυνθεί.

Η κυβέρνηση θεωρεί πως ο πραγματικός αριθμός των Μεξικανών οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν που επιβεβαιώνεται επίσημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS