Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Μανωλάς προπονήθηκε και θέλει να παίξει στον τελικό με τη Γιουβέντους

Μανωλάς
ΦΩΤΟ Reuters

Το “παρών” στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, αύριο (17/6) κόντρα στη Γιουβέντους, θέλει να δώσει ο διεθνής Έλληνας στόπερ, Κώστας Μανωλάς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά σήμερα (16/6) με την ομάδα της Νάπολι.

Ο Κώστας Μανωλάς, που φαίνεται να ξεπέρασε πολύ πιο γρήγορα από τις αρχικές προβλέψεις τον τραυματισμό του, δηλώνει παρών για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με την Γιουβέντους στη Ρώμη, όπου η Νάπολι θα προσπαθήσει να κατακτήσει το έκτο της τρόπαιο.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, προπονήθηκε χθες κανονιά με την ομάδα και όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, θέλει αύριο, τουλάχιστον να βρίσκεται στο πάγκο. Η τελική απόφαση ανήκει στον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος αργότερα απόψε, θα επιλέξει την αποστολή, στην οποία πάντως δεν θα είναι σίγουρα ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός, Ίρβινγκ Λοσάνο, τον οποίο ο Ιταλός προπονητής έδιωξε από την προπόνηση σήμερα (16/6) κατηγορώντας τον για αδιαφορία και νωθρότητα.

Προς το παρόν πάντως ο Νικόλα Μαξίμοβιτς φαίνεται να έχει ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι του Κώστα Μανωλά για να παίξει δίπλα στον Καλιδού Κουλιμπαλί. Ο Μανωλάς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό μηρό, στην επανέναρξη των προπονήσεων με την Νάπολι, μετά την καραντίνα που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις