Κόσμος

Rihanna και Τζακ Ντόρσι συνεργάζονται για καλό σκοπό

Μέσω του The Clara Lionel Foundation της Rihanna, η τραγουδίστρια της ποπ και της R&B και ο Τζακ Ντόρσι του Twitter ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν άλλα 15 εκατομμύρια δολάρια σε υπηρεσίες στήριξης της ψυχικής υγείας.

«Οι φυλετικές αδικίες που διαπράττονται από συστήματα που έχουν δημιουργηθεί για να κρατούν τους ανθρώπους ασφαλείς επιδεινώνουν την επίπτωση του κορονοϊού στην ψυχική υγεία σε άτομα και οικογένειες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ακόμη και όταν η πλειονότητα των κρατών άρχισαν να χαλαρώνουν τους περιορισμούς τις τελευταίες ημέρες, εκατομμύρια Αμερικανοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τρομακτικές προκλήσεις όσον αφορά την υγεία, την ψυχική και οικονομική τους ευημερία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος της Rihanna.

«Στο Νιούαρκ, πόλη που έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα, οι ηλικιωμένοι, οι οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και οι άστεγοι είναι αντιμέτωποι με αδύνατες αποφάσεις καθημερινά: να αγοράσουν τρόφιμα, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ενώ κινδυνεύουν από έξωση. Στο Σικάγο, οι φυλετικές ανισότητες συμβάλλουν σε ανησυχητικά δυσανάλογα ποσοστά μόλυνσης και θανάτου μαύρων πολιτών. Και σε όλες τις ΗΠΑ, οι οργανισμοί υποστήριξης ψυχικής υγείας και πρόληψης αυτοκτονιών – ιδιαίτερα εκείνοι που υποστηρίζουν παιδιά, μαθητές σε κίνδυνο και νέους LGBTQ – έχουν δει μια δραματική αύξηση ζήτησης των υπηρεσιών τους» πρόσθεσαν. «Σε συνεργασία με την πρωτοβουλία #StartSmall του Τζακ Ντόρσι, δωρίζουμε περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας, της επισιτιστικής ανασφάλειας, της απώλειας εισοδήματος και των αναγκών ατόμων που αποκλείονται από ομοσπονδιακά προγράμματα ενίσχυσης στο Νιούαρκ και το Σικάγο».

Τους τελευταίους μήνες, το Ίδρυμα Clara Lionel και οι συνεργάτες του έχουν συγκεντρώσει πάνω από 36 εκατομμύρια δολάρια για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας της COVID-19.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1