Πολιτική

Γεννηματά: Η ΝΔ με την επιμονή για απομάκρυνση του Νίκου Παππά δείχνει τον ενδιάμεσο και απαλλάσσει το “αφεντικό”

Τον Αλέξη Τσίπρα βάζει στο “κάδρο” των ευθυνών η Φώφη Γεννηματά, μετά τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη συνομιλία του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Μάλιστα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Γεννηματά, “ψέγει” τη Νέα Δημοκρατία που “εστιάζει στην απομάκρυνση του κ. Παππά. Δείχνει δηλαδή τον ενδιάμεσο και απαλλάσσει το «αφεντικό» από οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη”.

Η Φώφη Γεννηματά ζητά ακόμη τη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη τυχόν ποινικών ευθυνών, καθώς “αναδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως «μαγαζί» και στο εσωτερικό της υπήρχαν «παραμάγαζα» με αξιοποίηση του βαθέως κράτους της Δεξιάς”.

click4more: Πέτσας σε Τσίπρα: Είτε διαγράφεις τον Παππά, είτε αναλαμβάνεις την ευθύνη του παρακράτους

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά:

«Οι αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλουν άμεσες ενέργειες της Δικαιοσύνης για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών και τη χωρίς καθυστέρηση διαβίβαση στη Βουλή φακέλου για πολιτικά πρόσωπα που τυχόν εμπλέκονται.

Με τις αποκαλύψεις εγείρονται μεγάλα πολιτικά ζητήματα που δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο.

Αναδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως «μαγαζί» και στο εσωτερικό της υπήρχαν «παραμάγαζα» με αξιοποίηση του βαθέως κράτους της Δεξιάς.

Και παρότι είναι εμφανείς οι σκοπιμότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εντύπωση προκαλεί η επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να εστιάζει στην απομάκρυνση του κ. Παππά. Δείχνει δηλαδή τον ενδιάμεσο και απαλλάσσει το «αφεντικό» από οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη.

Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ