Κόσμος

Παρίσι: Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο – Πληροφορίες για ένοπλο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ήταν σε εξέλιξη για αρκετές ώρες στο Παρίσι στην περιοχή La Defence.

Οι αρχές εκκένωσαν το εμπορικός κέντρο ‘Les Quatre Temps’, τον σταθμό του Μετρό αλλά και ολόκληρη την περιοχή που είναι γεμάτη γραφεία. Παντού υπήρχαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και αναζητούσαν έναν άνδρα που σύμφωνα με τις περιγραφές ήταν ιδιαίτερα αθλητικός, κρατούσε όπλο και φορούσε στρατιωτικό γιλέκο και φώναζε: «Ο θεός είναι μεγάλος».

 Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες με τον κόσμο να βγαίνει από το Μετρό με τα χέρια ψηλά. Τελικά, ο συναγερμός έληξε χωρίς να έχει βρεθεί κάποιος ύποπτος.

https://twitter.com/Conflits_FR/status/1277894893470351360?s=20

https://twitter.com/sashaelbaz/status/1277896438039687168?s=20

https://twitter.com/NellyScop_09/status/1277893596289601539?s=20

https://twitter.com/Sasha12171839/status/1277893064577757185?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
1
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame