Χωρίς κατηγορία

Λιβύη: Η Τουρκία, σαν δύναμη κατοχής, ανακοινώνει πως επόμενος στόχος είναι η Τζούφρα και οι Ρώσοι!

Ακούγεται από περίεργο ως εξωφρενικό, αλλά ταυτόχρονα και εξόχως αποκαλυπτικό: Ο Ερντογάν και η Τουρκία, με τον πιο επίσημο τρόπο, ανακοινώνουν τον επόμενο στόχο τους στη Λιβύη! Ο στόχος αυτός δεν είναι άλλος από την αεροπορική βάση στη Τζούφρα.

«Αποκρυπτογραφώντας» την επίσημη ανακοίνωση μέσω ανάρτησης της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της Τουρκικής Προεδρίας, δηλαδή του Ερντογάν, στο Twitter, προκύπτουν αβίαστα τα ακόλουθα συμπεράσματα:

  • Η Τουρκία συμπεριφέρεται ως δύναμη κατοχής στη Λιβύη, αφού ανακοινώνει εκείνη τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης της Τρίπολης υπό τον Σάρατζ.
  • Η Τουρκία βάζει στο στόχαστρο ευθέως τη Ρωσία, αφού στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως η αεροπορική βάση της Τζούφρα «χρησιμοποιείται από τους Ρώσους για την ανάπτυξη μισθοφόρων και -πιο πρόσφατα- μαχητικών αεροσκαφών, ως στήριξη στον Χαφτάρ».
  • Η επίθεση στην υπό τουρκικό έλεγχο βάση της Αλ Ουατίγια κόστισε πολύ στην Άγκυρα, τόσο σε επιχειρησιακή δυνατότητα, όσο και σε γόητρο, το οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα.

Δείτε την ανακοίνωση της Τουρκικής Προεδρίας και διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια