Κόσμος

Ιταλία: «Κίνδυνος κοινωνικών εντάσεων το Φθινόπωρο»

Η υπουργός εσωτερικών στην Ιταλία, Λουτσιάνα Λαμορτζέζε, σε δηλώσεις της στην δημόσια τηλεόραση της Rai, αναφέρθηκε σε κίνδυνο εκδήλωσης κοινωνικών εντάσεων. Όπως τόνισε, «ο κίνδυνος είναι ορατός, διότι τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της περιόδου βαριάς οικονομικής κρίσης».

«Βλέπουμε κλειστά καταστήματα, και ανθρώπους που δεν μπορούν ούτε να φροντίσουν τις κύριες τους, καθημερινές ανάγκες», πρόσθεσε η Λαμορτζέζε για τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

«Η κυβέρνησή μας ανέλαβε όλες τις πρωτοβουλίες για να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες που προέκυψαν. Ο κίνδυνος είναι ορατός, και διαπιστώνω μια βίαιη στάση προς τις αστυνομικές δυνάμεις, η οποία είναι σαφώς καταδικαστέα», ολοκλήρωσε η επικεφαλής του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση στην οποία αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας»
Η ανάρτηση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε λίγες μέρες μετά από μια στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, κατά την οποία συνελήφθη ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο
Ντόναλντ Τραμπ 9
Ο τραγικός θάνατος της 23χρονης Ρουμπίνα που διαδήλωνε στο Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και δεν επέτρεψαν την ταφή της
Η νεαρή γυναίκα, κουρδικής καταγωγής και με καταγωγή από τη Μαριβάν, πυροβολήθηκε πισώπλατα από κοντινή απόσταση, με τη σφαίρα να τη χτυπά στο κεφάλι
Η Ρουμπίνα Αμινιάν 13
Χάος στο Ιράν με 500 νεκρούς και διαδικτυακό «μπλακ άουτ» – Νέο μήνυμα Τραμπ: «Εξετάζουμε δυνατές επιλογές»
«Οι ιρανοί ηγέτες τηλεφώνησαν» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο προεδρικό αεροσκάφος, προσθέτοντας ότι «βρίσκεται σε προετοιμασία συνάντηση (...) Θέλουν να διαπραγματευτούν»
Καπνός από φωτιά σε τζαμί της Τεχεράνης, μπροστά από πλήθος συγκεντρωμένων αντικαθεστωτικών διαδηλωτών
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
39