Πολιτική

Λίβανος – Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί

Η αδιανόητη τραγωδία που βιώνει ο Λίβανος δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πολλές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, δηλώνει έτοιμοι να συνδράμει τους Λιβανέζους. Την ετοιμότητα της χώρας μας δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον λαό του Λιβάνου, μετά τις φονικές εκρήξεις που συγκλόνισαν την πρωτεύουσα της χώρας, τη Βηρυτό. Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός εκφράζει την ετοιμότητα της Ελλάδας να να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί στον Λίβανο.

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό: Δεν έχει έρεισμα, επιχειρεί να σφετεριστεί περιοχές ελληνικές δικαιοδοσίας
«Η Ελλάδα θα επιμείνει στην πολιτική αρχών που εφαρμόζει και καλεί την Τουρκία να μην προβάλλει μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς που ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι για εσωτερική χρήση και μόνο»
Χάρτης Τουρκίας 7