Κόσμος

Κορονοϊός: Ρεκόρ με 3.776 νέα κρούσματα στη Γαλλία – Ο χειρότερος απολογισμός από τον Μάιο

Περισσότερα από 3.700 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Γαλλία, στον χειρότερο ημερήσιο απολογισμό για τη χώρα από τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γενική διεύθυνση υγείας (DGS).

Με βάση αυτήν την καταμέτρηση, καταγράφηκαν 3.776 κρούσματα σήμερα, από 2.238 την Τρίτη. Από τον Μάιο, το όριο των 3.000 μολύνσεων είχε ξεπεραστεί μόνο δύο φορές, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Συνολικά, μέσα σε μία εβδομάδα, έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο κορονοϊό 16.747 άνθρωποι στη Γαλλία. Πάντως, οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί στους 4.806, από 4.823 χθες.

Οι νεκροί από την Covid-19 ανέρχονται σε 30.468, μετά τον θάνατο άλλων 17 ανθρώπων το τελευταίο 24ωρο.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή που καταρρέει ο μεσαιωνικός πύργος 29 μέτρων κοντά στο Κολοσσαίο στη Ρώμη - Ξεκίνησε έρευνα
Τέσσερις εργάτες διασώθηκαν - Ένας παραμένει εγκλωβισμένος στα συντρίμμια του πύργου - «Προσπαθούμε να τον βγάλουμε ζωντανό, αλλά η κατάσταση είναι περίπλοκη»
Κατέρρευσε δυο φορές ο «Πύργος των Κόμηδων» κοντά στο Κολοσσαίο
Νότια Κορέα: Συμβολική επίσκεψη του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
Ο Πιτ Χέγκσεθ βρέθηκε στη Νότια Κορέα για να συζητήσει με στρατηγικούς εταίρους θέματα ασφαλείας στην περιοχή μετά την περιοδεία του Τραμπ στην Ασία την
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Αν Γκιου - Μπακ