Κόσμος

Φιλιππίνες: 94 νεκροί και 3.637 νέα κρούσματα

Οι Φιλιππίνες ανέφεραν σήμερα 3.637 νέα περιστατικά μόλυνσης από το νέο κορονοϊό και 94 νέους θανάτους.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των περιστατικών αυξήθηκε στα 213.131 και των θανάτων στους 3,419, σύμφωνα με την αναφορά του υπουργείου Υγείας στις Φιλιππίνες.

Οι Φιλιππίνες βρίσκονται αντιμέτωπες με τον υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, με το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό θανάτων να καταγράφεται στη γειτονική Ινδονησία, καθώς περίπου το 1/3 των θανάτων στις Φιλιππίνες έχει καταγραφεί στη διάρκεια των τελευταίων 15 ημερών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1