Κόσμος

Η Σελίν Ντιόν βοηθά τους πληγέντες από την έκρηξη στη Βηρυτό

Η Βηρυτός συνεχίζει να δοκιμάζεται μετά την ισχυρή έκρηξη στις αρχές Αυγούστου με την Σελίν Ντιόν να προσπαθεί να βοηθήσει τους κατοίκους της πόλης.

Η Καναδή τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον Λιβανέζο σχεδιαστή μόδας Zuhair Murad για να συγκεντρώσει χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, Offre Joie, ο οποίος έχει επικεντρώσει τις δράσεις του στην ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από την τρομερή έκρηξη τον περασμένο μήνα.

Τουλάχιστον 190 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην έκρηξη, χιλιάδες τραυματίστηκαν και πάνω από 200.000 σπίτια καταστράφηκαν.

Η Σελίν Ντιόν, η οποία έχει φορέσει στο παρελθόν ρούχα του σχεδιαστή, μεταξύ άλλων, στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2017, φωτογραφήθηκε με ένα t-shirt με το μήνυμα «Rise From The Ashes» (Αναγέννηση από τις Στάχτες) και σε ανάρτηση στο Instagram, έγραψε: «Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον @zuhairmuradprivate και @zuhairmuradofficial για να βοηθήσω τους ανθρώπους της Βηρυτού που έχουν χάσει τόσα πολλά στην πρόσφατη καταστροφική τραγωδία.

Το 100 τοις εκατό των κερδών από αυτό το t-shirt που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, θα ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης του @offre.joie που βρίσκεται στην περιοχή ανταποκρινόμενος στις ανθρωπιστικές ανάγκες».

Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Κέιτ Μπεκινσέιλ, Σοφία Βεργκάρα και Μένα Μασούντ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2