Ελλάδα

Καιρός: Ο “Ιανός” φέρνει έκτακτη σύσκεψη υπό τον Χαρδαλιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν πέρασε πολλή ώρα από τη στιγμή που η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο για να προειδοποιήσει πως ο καιρός χαλάει από αύριο (17.09.2020) και ο Νίκος Χαρδαλιάς σήμανε… συναγερμό στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στις 15:00, λοιπόν, ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος) για να εξεταστεί το πως θα αντιμετωπιστεί η κακοκαιρία «Ιανός» που σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο θα μας “επισκεφτεί” από το απόγευμα της Πέμπτης.

Click4more Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για τον… Ιανό! Καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις άνεμοι

Στη σύσκεψη, υπό τον Νίκο Χαρδαλιά, θα συμμετάσχουν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γεώργιος-Μάριος Καραγιάννης, ο Διευθυντής της αρμόδιας Διεύθυνσης Σχεδιασμού – Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου, στελέχη από την Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), καθώς και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι 16 συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση – Το «κόκκινο βαρέλι με τις ελιές» και το «καφεδάκι»
Οι εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη των 16 ατόμων, πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου, Μυλοποτάμου και Αγίου Νικολάου
Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες
Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε η σορός του άτυχου Αλέξη Τσικόπουλου
«Ίσως να είδε κάποια εκκλησία και να νόμιζε πως βρίσκεται κοντά στο αυτοκίνητό του. Είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζουμε» σημείωσε ο πρόεδρος της Ομάδας Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Καντάνου, κ. Καπαρουδάκης
Το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος γιατρός