Lifestyle

Το τηλεφώνημα της Τσιμτσιλή στη Χρηστίδου και η “συγγνώμη” για τα σχόλια περί των κιλών της

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κάμερα της εκπομπής “Έλα, Χαμογέλα” και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα σχετικά με την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στο Happy Day και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε on air μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Open αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα σχόλια που είχαν ακουστεί στην πρωινή εκπομπή του Alpha, πριν δυο χρόνια, για τα κιλά της, ξεκαθαρίζοντας πώς όλα έληξαν καλώς όταν η Σταματίνα της τηλεφώνησε για να της ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε στο TLIFE τι είπε στον αέρα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του: «Τα ίδια λέγαμε πάντα, αλλά ήταν μια τέλεια ρουτίνα»
«Με έκανες και αγάπησα τη Formula 1 από μωρό. Και σήμερα ήταν η πρώτη Πρωτομαγιά μετά από 30 και χρόνια, που δεν κουβεντιάσαμε για τον τραγικό χαμό του Άιρτον Σένα», έγραψε ακόμα ο παρουσιαστής
Λάμπρος Κωνσταντάρας και Δημήτρης Κωνσταντάρας