Κόσμος

Ισραήλ: 53 θάνατοι και 7.996 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση στο Ισραήλ σχετικά με τον κορονοϊό, με το υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει πως τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 7.996 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τα 253.490.

Το ίδιο διάστημα άλλοι 53 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας να αυξάνεται στους 1.622 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε από 834 σε 821, επί συνόλου 1.529 ασθενών που παραμένουν σε δομές υγείας, ενώ ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων ανέρχεται σε 72.399.

Ακόμη 4.962 ασθενείς διαγνώστηκε ότι αποθεραπεύτηκαν. Συνολικά έχουν αναρρώσει 179.468 άνθρωποι, κατά τα επίσημα στοιχεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χεζμπολάχ και Ιράν βομβαρδίζουν το Ισραήλ, εκρήξεις και καπνοί στη Βηρυτό: «Θα σκοτώσουμε τον Νετανιάχου» ορκίζεται η Τεχεράνη
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου - Συνεχίζεται το θρίλερ με τα Στενά του Ορμούζ - ΗΠΑ, Ιράν και Ισραήλ αρνούνται να κάτσουν στο τραπέζι του διαλόγου
Εκρήξεις στη Βηρυτό 5
ΗΠΑ και Ιράν δεν «θάβουν το τσεκούρι του πολέμου» και βάζουν στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ
Η Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που δεν εμφανίστηκε «ζεστή» για να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή των Στενών του Ορμούζ για να ακολουθήσει η Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου, η οποία είπε ένα ηχηρό «όχι»
Λίβανος
8
Τραμπ: Νέα έκκληση για διεθνή αποστολή πλοίων στα Στενά του Ορμούζ για να μείνουν ανοιχτά
«Αυτό θα έπρεπε να ήταν πάντα μια ομαδική προσπάθεια, και τώρα θα είναι — Θα ενώσει τον κόσμο προς την αρμονία, την ασφάλεια και την αιώνια ειρήνη!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ 5