Πολιτική

Απάντηση Πολάκη: «Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε εξώδικο – Είναι follower του Κασιδιάρη»

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Σάκη Ρουβά, καθώς ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντά με μια ανάρτηση γεμάτη… φαρμάκι στο εξώδικο που του απέστειλε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ξεκινά με ειρωνικό τόνο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον τραγουδιστή αφενός διότι εκείνος δεν ενοχλήθηκε «όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής”» κι αφετέρου διότι σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο Σάκης Ρουβάς “ακολουθεί” τον Ηλία Κασιδιάρη.

Αναλυτικά αναφέρει η ανάρτηση Πολάκη

“Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο (φωτό 1) με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ανέφερα πως κάποιοι καλλιτέχνες με δηλώσεις τους (μεταξύ των οποίων κι εκείνος) συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Click4more: Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε εξώδικο στον Πολάκη: Καμία στήριξη στην Χρυσή Αυγή

Ανέφερα λοιπόν για τον Ρουβά ότι το 2012 σε εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τον τρομοκράτησε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είχε δηλώσει επί λέξει: “Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε (Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ). Δεν με τρόμαξε καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόρροια όλου αυτού που συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε. Γιατί να με τρομάξει; Δεν με τρομάζει η απόφαση που παίρνει ο κόσμος. Με τρομάζει ο τρόπος που χειραγωγούν τον κόσμο οι πολιτικοί” (βλ. σχετικό video στο link to pontiki και φωτό 2).

Τον ενόχλησε ότι υπενθύμισα τα παραπάνω. Βέβαια, δεν είχε ενοχληθεί αναλόγως όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής” όταν οι ναζιστές ήταν στα πάνω τους (φωτό 3-4
Σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη !!(φωτό 5).

ΥΓ: Τα γνωστά “πλυντήρια μνήμης” έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας αμέσως το σημερινό εξώδικό του (φωτό 6-7). Μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή!!!”.

Δείτε την

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2709116139331850&id=100007004708966

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιατί «έσπασε τη σιωπή του» τώρα, ο Κώστας Καραμανλής – Πλημμέλημα «βλέπει» η κυβέρνηση
Μετά από μακρά σιωπή, κι ενώ από χτες τα κόμματα ξεκίνησαν ήδη να μελετούν την ογκωδέστατη δικογραφία των 59.000 εγγράφων, και τα βίντεο, ο Κώστας Καραμανλής προέβη σε δημόσια δήλωση
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Hellenic Train για την απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια
«Ο Κώστας Γενιδούνιας απολύεται παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα ''εγκληματικά λάθη'' του Κώστα Καραμανλή» επισημαίνει ο Σωκράτης Φάμελλος
Τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train 5
«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον Πολάκη για παντελόνια, φούστες και στρινγκ στη Βουλή
«Είπατε κυρία Κωνσταντοπούλου ότι αναφέρθηκα σε φουστίτσα, στρινγκ. Να βρείτε από τα πρακτικά πού το ανέφερα. Αλλιώς να ζητήσετε συγγνώμη», απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 7