Κόσμος

Μεξικό: 6.604 νέα κρούσματα και 418 νεκροί από κορονοϊό

Το υπουργείο Υγείας στο Μεξικό ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες εντοπίστηκαν 6.604 κρούσματα κορονοϊού ενώ 418 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 88.312 νεκρούς επί συνόλου 880.775 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί, κατά τα επίσημα στοιχεία στο Μεξικό.

Ωστόσο στελέχη της μεξικανικής κυβέρνησης έχουν τονίσει επανειλημμένα ότι ο αριθμός των πολιτών που έχουν μολυνθεί από τον ιό είναι μάλλον κατά πολύ υψηλότερος από αυτόν των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στους δρόμους χιλιάδες κόσμου κατά της πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ - Γιγαντώνεται το κίνημα «No Kings»
Πολλοί δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι φοβούνται πως κινδυνεύει η δημοκρατία στις ΗΠΑ, λιγότερο από εννέα μήνες από την έναρξη της δεύτερης θητείας του Τραμπ στην αμερικανική προεδρία
Διαδηλωτές κατά του Τραμπ στον Λος Αντζελες 5
Σε τεντωμένο σχοινί η εκεχειρία: «Η Χαμάς σχεδιάζει επίθεση κατά αμάχων στη Γάζα», προειδοποιεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
«Εάν η Χαμάς εξαπολύσει αυτήν την επίθεση, θα ληφθούν μέτρα για την προστασία του λαού της Γάζας και τη διατήρηση της ακεραιότητας της εκεχειρίας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση
Μαχητές της Χαμάς 8