Κόσμος

Έχασε την δίκη ο Τζόνι Ντεπ – Το δικαστήριο δέχθηκε ότι κακοποιούσε την Άμπερ Χερντ

Χαστούκι για τον διάσημο ηθοποιό Johnny Depp ήταν η απόφαση της δικαιοσύνης η οποία δικαίωσε την εφημερίδα Sun που σε δημοσίευμά της είχε υποστηρίξει ότι ο σταρ του Χόλιγουντ κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Ο Ντεπ είχε κάνει μήνυση στην εφημερίδα και στον διευθυντή της Dan Wootton για άρθρο που είχε δημοσιεύσει και ανέφερε ότι ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ ήταν βίαιος απέναντι στην Χερντ όσο ήταν μαζί.

Όμως, το βρετανικό δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της εφημερίδας.

Ο Τζόνι Ντεπ είχε χρόνια προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στην δίκη αλλά είχε πει ότι ήταν εντελώς ψεύτικα τα όσα γράφονταν στο δημοσίευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα