Κόσμος

Νεκροί ανασύρθηκαν 4 ψαράδες από την σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό καΐκι

Ναυτική τραγωδία στα ανοιχτά της Μερσίνης. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ από τους 5 αγνοούμενους δυστυχώς οι 4 ανασύρθηκαν νεκροί. Το καΐκι αναποδογύρισε μετά την σύγκρουση.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν την δυσάρεστη είδηση ότι 4 τούρκοι ψαράδες ανασύρθηκαν νεκροί μετά την σύγκρουση του ελληνόκτητου τάνκερ, ΕΦΕΣΟΣ με τουρκικό ψαροκάϊκο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, όλα έγιναν στις πέντε παρά δέκα τα ξημερώματα όταν το καΐκι «Πολάτμπεϊ» συγκρούστηκε με τάνκερ με ελληνική σημαία και αναποδογύρισε. 

Τα αίτια παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα. Το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «ΕΦΕΣΟΣ» συγκρούστηκε με τουρκικό αλιευτικό σκάφος, 37 ναυτικά μίλια ανοιχτά της τουρκικής πόλης Μερσίνη.

 

 Στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο που είχε αναχωρήσει από τη Σεϊχάν της Τουρκίας με προορισμό το Βιετνάμ, μεταφέροντας 139.144 μετρικούς τόνους πετρέλαιο, επιβαίνουν 27 άτομα πλήρωμα μεταξύ των οποίων και 13 Έλληνες.

ελληνικό τάνκερ

Η κινητοποίηση έγινε όταν διακόπηκε μέσα στη νύχτα η επικοινωνία με το καΐκι. Άλλα σκάφη που βρίσκονταν στην περιοχή έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το καΐκι να είναι αναποδογυρισμένο. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Οριστική διορία μέχρι την Τρίτη – Το Ιράν λέει «όχι» στην εκεχειρία και ζητά μόνιμο τέλος του πολέμου – Νεκροί δύο διοικητές των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ και στα Στενά του Ορμούζ επικρατεί τρομακτική... ηρεμία
Ισραήλ
Νεκρός ανώτατος διοικητής του Βορείου Στόλου της Ρωσίας κατά τη συντριβή του An-26 στην Κριμαία
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, η συντριβή του Antonov-26, που βρισκόταν σε υπηρεσία από το τέλος της δεκαετίας του 1960 και είχε χρησιμοποιηθεί και από αεροπορικές εταιρείες για την μεταφορά φορτίου
O Αλεξάντερ Οτροσένκο