Πολιτική

Η απάντηση Κικίλια σε Τσίπρα για την Λινού

Με ανάρτηση του στα social media ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επιτίθεται και απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι αντιλαμβάνεται την πολιτική μόνο ως επικοινωνία. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον κ. Κικίλια ότι κρύβεται 8 μήνες και μάλιστα πρότεινε την καθηγήτρια Αθηνά Λινού γως υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής. 

«Είμαι ο υπουργός που βγήκε πρώτος το Φεβρουάριο και ανακοίνωσε μέτρα για σχολεία, καρναβάλια και εσείς αντιδρούσατε κ. Τσίπρα. Ο ρόλος του υπ. Υγείας στη διαχείριση κρίσης είναι να κάνει δουλειά, όχι επικοινωνία. Εσείς αντιλαμβάνεστε την πολιτική μόνο ως επικοινωνία. Δυστυχώς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επιθεώρησε τις εργασίες ανακαίνισης στα Επείγοντα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με ασθενείς και εργαζόμενους του Ιπποκρατείου, ακούγοντας τις ανάγκες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν - Ποια τα νέα τμήματα που θα περιλαμβάνει το νέο ΤΕΠ
Κυριάκος Μητσοτάκης 15