Χωρίς κατηγορία

Τουρκία: Διώκεται δικαστικά ο Κιλιντσάρογλου – Ποιοι θέλουν να τον “παγιδεύσουν”

«Σάλος» έχει προκληθεί στην Τουρκία, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ahval, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κύριος πολιτικός αντίπαλος του Προέδρου Ερντογάν έχει να αντιμετωπίσει μια δικαστική δίωξη, με αφορμή την «φιλοκουρδική» στάση του, όπως τον κατηγορούν. 
 
Από ότι φαίνεται οι πολιτικοί αντίπαλοι του Προέδρου Ερντογάν, αλλά και των συμμάχων του, βρίσκονται στο «στόχαστρο» των δικαστικών αρχών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, ο ηγέτης των «Κεμαλικών» Κεμάλ Κιλιντσάρογλου διώκεται για ένα «αμφιλεγόμενο» λόγο.
 
Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Το βούλευμα απαριθμεί, συνολικά 10 αστοχίες - δομικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές στο παιχνίδι του λούνα παρκ - όπως προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης
Το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική 1