Πολιτική

Πέτσας σε Τσίπρα για Πολυτεχνείο: Υπηρέτης δύο αφεντάδων, δεν καταλαβαίνει ότι η εποχή τον ξεπέρασε

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Στέλιος Πέτσας στον Αλέξη Τσίπρα για την ανάρτηση του προέδρου του  ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επικείμενη επέτειο του Πολυτεχνείου σε σχέση με τα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας. 

Με δήλωσή του ο κ. Πέτσας διαπιστώνει αντιφατική την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα αφενός να καλεί σε “καραντίνα” κι από την άλλη “να προσφέρει κάλυψη στους αντιδραστικούς αρνητές της πρωτόγνωρης κατάστασης” που βιώνουμε.

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

“Πόσες αντιφάσεις χωράνε σε μια ανάρτηση; Πολλές, αν διαβάσει κανείς την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Που από τη μια καλεί να «μπούμε σε καραντίνα» για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά από την άλλη προσφέρει κάλυψη σε όσους εμφανίζονται μονίμως αντιδραστικοί αρνητές της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε, θεωρώντας ότι μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην τήρηση των νόμων. Οτι ο ιός κολλάει παντού αλλά κάνει εξαίρεση στις πορείες, όποτε κι αυτοί πρέπει να εξαιρεθούν από την τήρηση των νόμων που μόνο στόχο έχουν τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Υπηρέτης δύο αφεντάδων ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι η εποχή τον ξεπέρασε, καθώς οι πολίτες έχουν αντιληφθεί ότι φέτος είναι αλλιώς.

Click4more: ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα είμαστε φέτος στο Πολυτεχνείο – Επικοινωνία Τσίπρα με τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης

Όπως δεν παρελάσαμε στις εθνικές μας επετείους, όπως δεν γιορτάσαμε στις εκκλησιές μας το Πάσχα, έτσι και η μεγάλη για τη Δημοκρατία μας επέτειος του Πολυτεχνείου, θα τιμηθεί φέτος χωρίς να γίνει πορεία. Είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός που τρέφει τον κορονοϊό.

Ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα, από όλους, ιδίως από τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα είναι απαραίτητα συστατικά για να βγούμε όρθιοι, όλοι μαζί, και από αυτή την κρίση. Ας επιδείξουν όλοι υπευθυνότητα στην πιο κρίσιμη ώρα αυτής της μάχης. Με τη στάση μας ας βοηθήσουμε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, για να σώσουν ζωές”, καταλήγει ο κ. Πέτσας.

Η ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook:

 

ΣΥΡΙΖΑ σε Πέτσα

Απαντώντας η Κουμουνδούρου στον Στέλιο Πέτσα σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι “ο κ. Μητοτάκης και ο εκπρόσωπός του οφείλουν να καταλάβουν ότι το πολίτευμα παραμένει Δημοκρατία και σε αυτό είναι αδιανόητο να αναστέλλουν την ισχύ του Συντάγματος με απόφαση Υπουργού ή αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Εκτός εάν χαρακτηρίζουν «αρνητές της πανδημίας» και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που καταγγέλλει την πρωτοφανή αντιδημοκρατική μεθόδευση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξένησε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Λυκ Φρίντεν στην Τήνο – Δείτε φωτογραφίες
«Η φιλία μεταξύ εθνών και ηγετών είναι τόσο σημαντική σε αυτούς τους απαιτητικούς γεωπολιτικούς καιρούς», έγραψε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στην ανάρτησή του
Κυριάκος Μητσοτάκης / Λυκ Φρίντεν 22
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σήμερα η κηδεία του στην Ημαθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων
«Αυτό θα ήθελε και ο αγαπημένος μας Απόστολος που σε όλη του τη διαδρομή στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν ανάγκη και χρειάζονταν βοήθεια», ανέφερε η οικογένεια του
Απόστολος Βεσυρόπουλος