Lifestyle

Κλαρκ Γκέιμπλ: 6 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον “Βασιλιά του Χόλιγουντ”

Σαν σήμερα 16 Νοεμβρίου του 1960 έφυγε από την ζωή ο Κλαρκ Γκέιμπλ, ένας κινηματογραφικός θρύλος, στο πρόσωπο του οποίου ενσαρκώθηκε η χρυσή εποχή του Χόλιγουντ.

Αν και ήταν μόλις 59 ετών, κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο “Βασιλιάς του Χόλιγουντ” και μετατράπηκε σε σύμβολο αρρενωπότητας.

Ήταν αυτό που λέμε “άντρας παλαιάς κοπής” και παρά την απροθυμία του να παίξει το ρόλο του Ρετ Μπάτλερ, ο Γκέιμπλ είναι γνωστός μέχρι και σήμερα για την ερμηνεία του στην αριστουργηματική ταινία “Όσα Παίρνει ο Άνεμος” του 1939, στην οποία ξεστόμισε την καλύτερη κινηματογραφική ατάκα όλων των εποχών: “Ειλικρινά, αγαπητή μου, δεν δίνω δεκάρα.”

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Πάρις Χίλτον απαντά για πρώτη φορά στους ισχυρισμούς ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ προσπάθησε να τη στρατολογήσει στα 19 της για τον Επστάιν: «Δεν την γνώρισα ποτέ – Για clickbait το όνομά μου»
Η διάσημη κληρονόμος ισχυρίστηκε ότι το όνομά της χρησιμοποιήθηκε λόγω της δημοσιότητάς της
Ντόναλντ Τραμπ, Πάρις Χίλτον και Γκισλέιν Μάξγουελ
Η Κιμ Καρντάσιαν κλαίει και οδύρεται που απέτυχε στις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου - «Νιώθω ότι θα εκραγεί το μυαλό μου»
«Μελετούσα συνεχώς για τέσσερις μήνες, ακύρωσα όλες τις δουλειές μου, δεν δέχομαι τηλεφωνήματα για δουλειά, δεν κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να είμαι μαμά και να μελετώ» αναφέει στο βίντεο η διάσημη τηλεπερσόνα
Τα κλάμματα της Κιμ Καρντάσιαν