Κόσμος

Κυπριακό: “Ψήνεται” η πενταμερής συνάντηση – “Τα λένε” σήμερα Αναστασιάδης και Λουτ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνάντηση με την ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για το Κυπριακό Τζέιν Χολ Λουτ θα έχει στις 19:00 το απόγευμα ο Νίκος Αναστασιάδης στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου.

Η κ. Λουτ βρίσκεται στη Λευκωσία στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας άτυπης πενταμερούς για το Κυπριακό, η οποία προγραμματίζεται για τις αρχές της νέας χρονιάς. Θα προηγηθεί συνάντηση της κ. Λουτ με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ στις 11 το πρωί.

Χτες, η κ. Λουτ πραγματοποίησε σύσκεψη με την ειδική αντιπρόσωπο του γγ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, που ασχολούνται με το Κυπριακό. Αύριο (Τετάρτη 2/12) αναχωρεί από την Κύπρο, με προορισμό την Αθήνα, όπου επίσης θα πραγματοποιήσει επαφές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Τραμπ για διμερείς σχέσεις, περιφερειακές εξελίξεις και προετοιμασία της συνόδου του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
Κατά την τηλεφωνική συνομιλία, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε επίσης συλλυπητήρια στον Ντόναλντ Τραμπ για την επίθεση που σημειώθηκε σε τζαμί στο πόλη Σαν Ντιέγκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, και ο Τούρκος προέδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν