Χωρίς κατηγορία

Ο Μικ Σουμάχερ “σήκωσε” το πρωτάθλημα της Formula 2! Συγκινημένος μετά τον τερματισμό (video, pic)

Πριν από λίγες ημέρες η Haas ανακοίνωσε πως υπέγραψε μαζί του πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 21χρονος Μικ Σουμάχερ «αποχαιρέτησε» τη Formula 2 ως πρωταθλητής, δείχνοντας έτοιμος να… ακολουθήσει τα βήματα του θρυλικού πατέρα του.

 

Ο Μικ Σουμάχερ, γιος του θρυλικού Μίχαελ Σουμάχερ, στέφθηκε την Κυριακή (06.12.2020) παγκόσμιος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Formula 2.

 

Mολονότι τερμάτισε στην 18η θέση στο Grand Prix στο Σακχίρ του Μπαχρέιν, ο 21χρονος Γερμανός πιλότος κατέκτησε τον τίτλο, έχοντας 14 περισσότερους βαθμούς από τον Βρετανό, Κάλουμ Εϊλοτ. Ο… μικρός “Σούμι” εμφανίστηκε συγκινημένος μετά τον τερματισμό, γονατίζοντας μπριοστά στο μονοθέσιο του.

 

 

Έτσι, ο Μικ Σουμάχερ αποχαιρετά την Formula 2 ως πρωταθλητής και ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του από το νέο έτος στη Formula , με την αμερικανική ομάδα της Haas.

 

Ο γιός του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, ο οποίος κατέκτησε το 2018 τον τίτλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 και εντάχθηκε στις αρχές του 2019 στο δυναμικό της ακαδημίας νεαρών οδηγών της Ferrari, θα γίνει το τρίτο μέλος της οικογένειας Σουμάχερ που θα «τρέξει» στη Formula 1.

 

Εκτός από τον Μίχαελ Σουμάχερ, στην F1 έχει «τρέξει» και ο αδελφός του (και θείος του Μικ), Ραλφ, ο οποίος εκκίνησε σε 180 αγώνες το διάστημα 1997-2007.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια