Πολιτική

Κυβέρνηση: Κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της χώρας – Καμία συνεννόηση με την Τουρκία

Με μια οργισμένη δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σύμφωνα με το οποίο η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Τούρκου Προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν και ζήτησε επανέναρξη του ελληνοτουρκικού διαλόγου. 

«Κάποιοι που φαίνεται ότι έχουν εθιστεί στα fake news και στις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις σπεκουλάροντας στα εθνικά μας θέματα, εφηύραν στο παρά 5΄της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «μυστικές συνεννοήσεις» με την Τουρκία. Διεκδικώντας λίγη προσοχή, τη μια προβάλουν αρνητές του κορονοϊού και την άλλη πλασάρουν κάλπικες ειδήσεις», αναφέρει στην δήλωσή του ο Στέλιος Πέτσας.

Και καταλήγει: «Διαψεύδουμε λοιπόν το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Δεν υπήρξε επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του Πρωθυπουργού Ελένης Σουρανή με τον εκπρόσωπο του Τούρκου Προέδρου για επανέναρξη των διερευνητικών επαφών. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας».

Και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με μια ανάρτησή του διαψεύδει τα περί επανάληψης των διερευνητικών συνομιλιών με την Τουρκία. Έγραψε:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
1
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14