Χωρίς κατηγορία

Δένδιας σε Τσαβούσογλου: Φίλε Μεβλούτ, πάλι ξέχασες το Διεθνές Δίκαιο

«Ευχές» με μπόλικα υπονοούμενα ανταλλάσσουν μέσω Twitter οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Να γίνει το 2021 η χρονιά που η Τουρκία θα εγκαταλείψει τις απειλές πολέμου, θα γίνει πιο ευρωπαϊκή, θα αποφύγει τις προκλήσεις και τις παράνομες δραστηριότητες, εύχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε απάντηση που ανάρτησε στο twitter απευθυνόμενος στον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Είχε προηγηθεί χθες ανάρτηση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Δένδιας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφερόταν στο αίτημα για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, αλλά και στις κυρώσεις των ΗΠΑ για τους S-400.

Δείτε την ανταλλαγή ευχών και μηνυμάτων των κυρίων Δένδια και Τσαβούσογλου στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η επεισοδιακή σκηνή ζηλοτυπίας της Μουρτζούκου με την μητέρα του Παναγιωτάκη - «Εσπασε τη λεκάνη στο μαγαζί μου», καταγγέλλει μαγαζάτορας
Επισήμανε επίσης ότι μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη, οι δύο γυναίκες συνέχισαν να πηγαίνουν στο μαγαζί του «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 1