Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας

Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Bujar Osmani, συναντήθηκε, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κύριο αντικείμενο των συνομιλιών αποτέλεσε η πορεία των διμερών σχέσεων και ιδιαίτερα η ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας και διασυνδεσιμότητας μεταξύ των δύο χωρών.

Συζητήθηκε, επίσης, η ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να καταστήσει σαφή την επιτακτική ανάγκη της πλήρους, συνεπούς και καλή τη πίστει εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στη συνάντηση από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης και η Διευθύντρια του Διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Alco: Στο 11,8% «ψαλιδίστηκε» το προβάδισμα της ΝΔ λόγω ΟΠΕΠΕΚΕ, 18,6% αναποφάσιστοι, το 15% βλέπει θετικά το κόμμα Καρυστιανού
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, στον απόηχο των εξελίξεων στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εκλογές 165
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 18
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας