Αθλητικά

«Θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ» δήλωσε ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, συμπληρώνοντας πια 100 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, στις τέσσερις παρουσίες του σε αυτή.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι, αλλά και το δικό του επίτευγμα, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αγάπη του για την ομάδα. “Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Χιμένεθ.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

Για το αν το αποτέλεσμα φέρει τη σφραγίδα του: «Ήταν σημαντική η νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και τη βελτίωση στην άμυνα».

Για την εμφάνιση του Λάτσι: «Είναι ένα παιδί που έχει προσόντα, αλλά πρέπει να δουλεύει για να βελτιωθεί κι άλλο. Με όλες τις απουσίες που είχαμε, τα δύο νεαρά παιδιά στο κέντρο της άμυνας έκαναν ένα καλό παιχνίδι».

Άρης – ΑΕΚ: Διπλό για την Ένωση με «σφραγίδα» Χιμένεθ και Λιβάι Γκαρσία (videos)

Για το αν η νίκη αυτή αποτελεί μια απόδειξη των ικανοτήτων της ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει ποιότητα, της έλειπε η αυτοπεποίθηση αλλά την αποκτούμε».

Για τη δήλωση του βοηθού του Μάντζιου ότι ο Άρης υπερτερεί της ΑΕΚ στο ρόστερ: «Σέβομαι την άποψη, αλλά τον ευχαριστώ γι’ αυτό γιατί έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες μου. Δεν είχε κακή πρόθεση, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω».

Για την αλλαγή του Ολιβέιρα που δεν έγινε: «Ζητήσαμε να κάνουμε δυο αλλαγές. Ο διαιτητής έκανε κάποιο λάθος, άφησε τη μία μόνο και παραδέχθηκε το λάθος του».

Για το γεγονός ότι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης είχε κερδίσει με 0-4 τον Άρη, τον οποίο κέρδισε με 0-1 στο 100ο του ματς για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ: «Ημουν νέος τότε. Στη ζωή βρίσκεις συνέχεια εκπλήξεις. Πριν 11 χρόνια, μετά από 100 παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ συμπληρώνονται με νίκη στο ίδιο γήπεδο».

Για το ποιο ματς θυμάται πιο πολύ από τα 100 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της ΑΕΚ: «Ο τελικός του Κυπέλλου, το ματς που πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά απολαμβάνω κάθε παιχνίδι σε αυτή την ομάδα. Συνέχεια το λέω. Δεν γεννήθηκα ΑΕΚ αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ και της Σεβίλλης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 1
Ο Ερντογάν υποδέχθηκε την εθνική Τουρκίας: Ήμασταν τόσο κοντά στο Eurobasket, θα είμαστε οι ισχυρότεροι στο Mundobasket
Η ενική Τουρκίας επέστρεψε στη “βάση” της τη Δευτέρα (15.08.2025), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ και μια ημέρα μετά, συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) 2