Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, τη γλίτωσε ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, τη γλίτωσε ο Τσιγκρίνσκι
Intime.gr

Μόνο από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πήρε ευχάριστα νέα ο Μανόλο Χιμένεθ. Αρκετά τα προβλήματα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ στην έδρα του ΟΦΗ (31.01.2021 / 15:00).

Ένα… γεμάτο ιατρικό δελτίο στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων» ο Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε σε μαγνητική απεικόνιση η οποία έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ άρχισε πρόγραμμα θεραπείας και χάνει σίγουρα το ματς με τον ΟΦΗ και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ενώ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Εξετάζει τον Βέριπς για τερματοφύλακα (video)

Όσον αφορά στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση δεξιού ισχίου και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα από το «μέτωπο» του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, υποβλήθηκε σε μαγνητική απεικόνιση, η οποία όμως βγήκε «καθαρή» (απέφυγε τη θλάση). Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ (29.01.2021) ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάσταση και δεν προλαβαίνει το ματς με τον ΟΦΗ.

ΑΕΚ: Πάει για «ανατροπή» με Νταντσένκο

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και ο Μάριο Μιτάι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης και δεν θα αγωνιστούν ούτε αυτοί στο ματς του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις