Αθλητικά

ΑΕΚ: «Ζημιά» ο Γαλανόπουλος, μένει τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης

Και πάλι άτυχος. Πάνω που επέστρεψε στη… δράση και έδειξε να βρίσκεται τα –καλά- «πατήματα» του, ο Κώστας Γαλανόπουλος θα αναγκαστεί να μείνει για σημαντικό διάστημα εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης -στην τελευταία φάση του αγώνα(!)- και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έφεραν δυσάρεστα νέα στον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο 23χρονος χαφ έχει υποστεί κάταγμα δεξιάς ωμοπλάτης, κάτι που θα τον κρατήσει για τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης.

Θυμίζουμε ότι ο Γαλανόπουλος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τον Νοέμβριο, μετά από απουσία 11 μηνών, λόγω επέμβασης στον χόνδρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS