Κόσμος

Κορονοϊός: Οι Αυστριακοί δεν πιστεύουν ότι φέτος θα κάνουν διακοπές στη θάλασσα

Ο κορονοϊός φαίνεται πως γκρεμίζει το όνειρο των καλοκαιρινών διακοπών στην θάλασσα για τους Αυστριακούς, καθώς δεν πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στις παραλίες.

“Θα μπορέσουμε να πάμε καλοκαιρινές διακοπές φέτος; Και αν ναι, πού ; “, ήταν το ερώτημα αντιπροσωπευτικής δημοσκόπησης για λογαριασμό της αυστριακής μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας “Heute” και, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων υπολογίζουν ότι εφέτος τις καλοκαιρινές διακοπές θα τις περάσουν στο εσωτερικό.

“Οι Αυστριακοί εμφανίζονται να έχουν μια πολύ ρεαλιστική εκτίμηση, προσβλέπουν στο καλοκαίρι με πολύ υποτονικές προσδοκίες και ειδικότερα οι ηλικιωμένοι είναι σκεπτικοί”, τονίζει σε σημερινές δηλώσεις της η υπεύθυνη της δημοσκόπησης Αλεξάντρα Ζιγλ.

Το 65% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το πολύ να μπορέσει να κάνει διακοπές στην Αυστρία και μόνον το ένα τρίτο των Αυστριακών μπορεί να φανταστεί ότι εφέτος θα είναι και πάλι εφικτές κλασικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα, για παράδειγμα στην Ιταλία ή στην Ελλάδα — για την οποία, σύμφωνα με ταξιδιωτικούς πράκτορες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και προκρατήσεις, όσο αυτές είναι δυνατές.

Ακόμη πιο αισιόδοξο εμφανίζεται ένα ποσοστό 11% των ερωτηθέντων, οι οποίοι ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές εφέτος ακόμη και εκτός Ευρώπης, ενώ ο ένας στους δέκα Αυστριακούς πιστεύει ότι εφέτος δεν θα έχει καν διακοπές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι