Κόσμος

Νέα Υόρκη: 70χρονος έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και μετά από λίγο πέθανε

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Υόρκη από την Κυριακή (8/2) καθώς ένας ηλικιωμένος πέθανε λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 70χρονος δεν εμφάνισε αλλεργικές αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό του. 

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, εμβολιάστηκε την Κυριακή (8/2) στο Manhattan’s Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με την Daily Mail, o ηλικιωμένος αποχώρησε από το εμβολιαστικό κέντρο 25 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, χωρίς να έχει εμφανιστεί κάποια παρενέργεια. 

Στη συνέχεια ο 70χρονος λιποθύμησε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακόμη πάντως δεν είναι σαφές αν ο θάνατος του συνδέεται με τον εμβολιασμό. Οι παρενέργειες τέτοιας φύσεως θεωρούνται εξαιρετικά σπάνιες στις περιπτώσεις εμβολιασμών και ο ηλικιωμένος δεν εμφάνισε αλλεργικές αντιδράσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάπας Λέοντας και Ζελένσκι σε private τετ α τετ – Στο πλευρό του Ουκρανού προέδρου, η σύζυγός του Ολένα
«Το Κίεβο είναι έτοιμο για συνομιλίες υπό οποιαδήποτε μορφή προκειμένου να επιτευχθούν πραγματικά αποτελέσματα για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος
Κατά τη συνάντηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον πάπα Λέοντα 3