Κόσμος

Εμβόλιο Moderna: Τροποποίηση κατά της νοτιοαφρικανικής παραλλαγής εστάλη για κλινική δοκιμή

Η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna ανακοίνωσε σήμερα ότι μια τροποποιημένη έκδοση του εμβολίου της κατά του κορονοϊού, που παρασκευάστηκε ειδικά για την καταπολέμηση της νοτιοαφρικανικής παραλλαγής του ιού, είναι έτοιμη για κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.

«Η Moderna έστειλε δόσεις του συγκεκριμένου υποψήφιου εμβολίου κατά της παραλλαγής (…) που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Νότια Αφρική, στο NIH (Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας), για μια κλινική δοκιμή», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: «Είμαστε πολύ κοντά σε πυρηνική συμφωνία με το Ιράν» – Πτώση άνω του 3% για τις τιμές του πετρελαίου
«Είμαστε σε μια πολύ σοβαρή διαπραγμάτευση με το Ιράν για μακροπρόθεσμη ειρήνη. Πιστεύω πως πλησιάζουμε στη σύναψη μιας συμφωνίας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ