Media

Battle of the couples: Έτσι καλωσόρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος το τηλεοπτικό κοινό

Έτσι ξεκίνησε το νέο Battle of the couples!

 Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο, πολυδιαφημισμένο Battle of the couples στον Alpha. Στην παρουσίαση του νέου πρότζεκτ είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, προερχόμενος από το «Bachelor» ενώ σε ρόλο – έκπληξη υποστήριξης των ζευγαριών βρίσκεται η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη.

Σε ένα μοναδικό σκηνικό, τα ζευγάρια αναμένεται να ριχθούν στη μάχη με όπλο την αγάπη τους. Οι μάχες στο Battle of the Couples υπόσχονται να εντυπωσιάσουν τόσο τους ίδιους όσο και τους τηλεθεατές του Alpha.. Τα 12 ζευγάρια θα ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία… από το μέλλον!

Στην έναρξη του Battle of the couples, ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλησπέρησει το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας: » Απόψε ξεκινάει το Battle of the couples! Καλωσήρθατε! 12 ζευγάρια είναι έτοιμα να ζησουν την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής τους».

https://youtu.be/JY5kkWMQTds

«Όλα τα ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή για να ριχθούν στη μάχη και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάνοντας, ωστόσο, σαφές πως κάθε ζευγάρι θα πρέπει να παλέψει με όλες του τις δυνάμες για να καταφέρει να φτάσει στο τέλος και στη μεγάλη νίκη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega
5